Interview de betreffende medewerker

In een wervingsvideo, is een interview met de betreffende medewerker het hart van de boodschap.
Hierin komen de punten naar boven die de organisatie uniek maken. Denk aan de samenwerking tussen de collega’s, de doorgroeimogelijkheden, de afwisseling van de werkzaamheden en andere zachte waarden binnen de organisatie. Stuk voor stuk punten die voor een sollicitant heel relevant kunnen zijn!

Laat je organisatie zién!

En dan zijn er de aanvullende beelden, de visuele versterking van je verhaal. Dit zijn beelden die je verhaal tot leven brengen. Denk aan shots van de bruisende werkplek, collega’s die samenwerken aan projecten, of moderne technologieën die je bedrijf drijven.

Wat deze aanvullende beelden zo krachtig maakt, is dat ze de video niet alleen interessant maken om te kijken, maar ook een beeld geven van de bedrijfscultuur. Ze maken het verhaal tastbaarder voor sollicitanten en creëren betrokkenheid nog vóórdat het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt.

Inspireer je toekomstige medewerkers

Wervingsvideo’s zijn niet alleen een kans om je bedrijf te presenteren, maar ook om een verhaal te vertellen dat sollicitanten inspireert. Met de juiste mix van het verhaal en aanvullende beelden kun je een overtuigende video creëren die niet alleen nieuw talent aantrekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Wanneer begin jij?

Welk voordeel van jouw bedrijf mag niet ontbreken in een wervingsvideo?

Ook scoren met video?