Waarom Studio Roadwork?

Tuurlijk, wij houden van koffie. Maar we houden er juist ook van om nieuwe talenten te begeleiden. Je word niet zomaar een toeschouwer, maar je stapt direct in binnen ons creatieve team. Je krijgt de kans om hands-on betrokken te zijn bij het volledige productieproces, waarbij jouw frisse ideeën meer dan welkom zijn!

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van stagiaires, waarin wij geloven in het bouwen van bruggen tussen jouw studie en de praktijk, waardoor je een unieke kans krijgt om te groeien.

Doorgroeien

Bij ons is een stageperiode veel meer dan een stage, het kan zomaar het begin zijn van een mooie reis. Want we bieden voldoende doorgroeimogelijkheden, sommige collega’s zijn immers bij ons als stagiair begonnen!

Voormalig stagiair Bor aan het woord:

“De stageperiode vond ik erg leuk en leerzaam. Ik heb veel geleerd en ook zelf veel mogen doen. Ook voelde ik me meteen welkom en de werkplek en collega’s waren top.”

Voormalig stagiair Sarah aan het woord:

“Bij Studio Roadwork heb ik veel geleerd in mijn stage tijd. Vanaf de eerste week was ik hands-on bezig en mocht ik echt leren door te doen! Er was veel ruimte voor eigen initiatief en het uitproberen van nieuwe dingen en verschillende onderdelen. Ik heb een toffe tijd gehad in een gezellig en divers team!”

Lijkt het je wat?

Grijp deze kans en stuur je CV met relevant portfoliomateriaal én natuurlijk een geweldige motivatie naar hello@studioroadwork.nl en wie weet tot snel!